dimecres, 28 de maig de 2014

Pamplona - Osca

Aquest any no portàvem la ruta preparada, per tant, hem anat demanant a la gent dels pobles. Això fa que algun tram haguem hagut de retrocedir i un tros del 3 dia el vàrem fer camp a través. Els trams de carretera sempre són per carreteres molt poc transitades, excepte l’arribada a Osca que és per una nacional.

1r dia: Pamplona - Sangüesa
Hem començat fent carretera, llavors hem agafat trams de cami seguint una ruta de peregrinatge que es diu Javierada. Gairebé tot per camins de terra, excepte l'arribada fins a Lumbier que l'hem fet per carretera. Hem travessat la Foz de Lumbier, un lloc molt maco. En general tot el paisatge és molt bonic.

Distància: 62,16km
Temps total: 09:22
Desnivell acumulat: 858m

2n dia: Sangüesa - Ejea de los caballeros
Hem començat fent camí de terra fins una mica abans d'arribar a SOS de los Reyes Católicos. Després hem agafat carretera d’asfalt fins al final, carreteres amb gairebé gens de trànsit.

Distància: 73,91km
Temps total: 10:49
Desnivell acumulat: 964m

3r dia: Ejea de los Caballeros - Osca
Pràcticament tot el dia per camí de terra excepte des d’Almudévar a Osca, que l’hem fet seguint la nacional. Als voltants de les 13:10 d’aquest 3r dia vàrem fer un tros camp a través, vorejant un camp i travessant un aiguamoll. En segons quina època de l’any, aquest petit tram pot ser més complicat de fer.

Distància: 83,38km
Temps total: 10:57
Desnivell acumulat: 676mDistància: 219,8km
Temps pedalant: 20:31
Desnivell acumulat: 2.498m