dissabte, 17 d’octubre de 2009

Vic - Sau - Girona

Avui hem matinat, a les 6 del matí sortíem de Girona en un autobús en direcció a Vic i a les 7:20 del matí ja estàvem pedalant.
Érem 14, en PereS, JordiP, RicardA, FrancescB, JordiR, JordiM, GermàA, LluísN, LluisP, JuanjoR, AureliO, QuimB, Sebastià i JordiB.
De Vic hem anat fins a Folgueroles per camins i hem enfilat cap al Salt de la Minyona on hi ha una vista impressionant. Des d'allà hem anat cap a Tavèrnoles on ens hem parat a esmorzat. El restaurant es diu Fussimanya i hem estat durant dues hores esmorzant d'allò més bé.


De Tavernoles hem baixat per un camí fins al pantà de Sau. Aquest camí no era ciclable, però l'hem fet per estalviar-nos haver de retrocedir i baixar per carretera. Des d'allí hem anat vorejant el pantà i un cop a les Tallades ens hem endinsat una mica per arribar fins a Sant Romà. Des de Sant Romà hem baixat per unes escales fins a la presa de Sau (si algú ho vol repetir, aquest tram d'escales seria millor fer-lo baixant per la carretera).
Un cop aquí hem anat vorejant Susqueda fins arribar a la presa i de la presa cap al Pasteral per carretera. Aquí hem agafat el carrilet que ens ha portat fins a Girona.
El recorregut és molt maco i recomanable (només canviaria la baixada d'escales de Sant Romà). L'únic problema que hem tingut nosaltres és que ens hem encantat una mica al començament (esmorzar, 7 punxades...) i al final s'ha fet una mica llarg, però està molt bé.Distància: 87.55km
Temps total: 12:50
Temps pedalant: 06:23
Desnivell acumulat: 1014m

Més fotosde la sortida:


Sortida Vic-Girona