dissabte, 22 de novembre de 2008

La Bruguera - Sant Joan Abadeses - Olot - GironaAquest dissabte hem fet una ruta amb una mica més de nivell que els altres dissabtes. Aquest cop erem 14 pedalant (JordiR, LluísN, LluísP, AureliO, AngelC, QuimB, GermàA, ToniR, PereS, JordiP, DavidP, RicardA, SergiB i JordiB) i l'ÀlexH fent d'assistència amb una furgoneta.

Per començar vàrem agafar un autocar i vàrem anar sopar i a dormir a Ribes. Vàrem dormir a casa d'en LluísP. Una mica complicat això de dormir 15 mascles en un pis, però entre els llits que hi havia i els que vàrem portar vàrem dormir fantàsticament bé.

L'endemà ens vàrem despertar a les 6:15, vàrem esmorzar a un bar de Ribes, que vàrem deixar sense magdalenes, i vàrem pujar tots dins la furgoneta fins al poble de la Bruguera. Un cop allà vàrem començar a pedalar fins a Coll de Jou. La pujada va ser un bon escalfament, però es va fer bé perquè tot just començàvem.
La baixada encara va ser millor, però a mig camí l'ÀngelC se'n va adonar que quan pedalava no avançava, total, que havia perdut la cadena. Després d'una estona de buscar i tornar a pujar un tros amunt, en PereS la va trobar. Vàrem carregar la bici a la furgo i la vàrem arreglar mentres esmorzàvem a Sant Joan de les Abadeses, que, per cert, quin esmorzar! Vàrem esmorzar tant que ja no vàrem parar més fins que vàrem arribar a Girona.
El tram just abans de Sant Joan ens vàrem liar una mica perquè vàrem agafar un tros de GR i hi havia alguns trossos que només es podia passar a peu i vàrem haver de carregar les bicicletes a coll.
Un cop a Sant Joan vàrem fer la carretera que passa pel coll de Sentigosa i un cop vàrem ser a Olot vàrem baixar tota l'estona per la ruta del Carrilet.
Distància: 102.9km
Temps total: 11:31
Temps pedalant: 06:43
Desnivell acumulat: 1910m